Alavus 66 Hotelli

Pandat Ähtärissä, majoitu lähellä!

Ähtärin pandat ovat aivan lähellä!

 

Majoitu lähellä Ähtäriä ja käy Ähtäri Zoossa tapaamassa Lumi ja Pyry!

 

Mikäli olet suuntaamassa Ähtäriin Ähtäri Zoohon, niin huomaathan edullisen ja viihtyisän majoittumismahdollisuuden Alavudella!

 

Voit majoittua Alavuden keskustassa kauniin Alavus-järven rantamaisemissa. Alavudelta on vain 36 km matka Ähtärin eläinpuistoon. Eläinpuistossa näet kuuluisat Lumi- ja Pyry-pandat.

 

Pandat asuvat Pandatalossa, missä pääset lähietäisyydeltä seuraamaan Pandojen hauskaa leikkiä ja elämää. Eläinpuistosta löydät noin 60 metsävyöhykkeen eläinlajia niiden luonnonmukaisessa ympäristössä. Tilauksesta voimme myös järjestää edestakaisen kuljetuksen Ähtäri
Zoohon.

 

Lue lisää Ähtäri Zoon omilta sivuilta: ahtarizoo.fi

 

Yhdistä samaan reissuun myös käynti kyläkaupassa!

Samalla voit vierailla Tuurissa, missä sijaitsee Suomen suurin kyläkauppa. Hotelliltamme on kyläkaupalle vain 8 kilometriä!

 

Tuurista löydät kaiken mitä tarvitset! Kyläkaupan läheisyydessä sijaitsee myös Onnentien kaupat sekä Pohjoismaiden suurin nahkatuotteiden myymälä, Nahkapaikka. Tuuri on läpivuoden avoin nähtävyys, joka ei jätä ketään kylmäksi!


Lue lisää: tuuri.fi

 

Rauhallinen ympäristö ja erilaista tekemistä luonnossa

Ähtäri Zoo -vierailun tai kyläkauppashoppailun jälkeen on mukava rentoutua Hotelli-Ravintola Alavus 66:n rauhallisessa ja kauniisti sisustetussa miljöössä.

 

Hotellin ravintolasta ja osasta hotellihuoneita aukeaa upea järvimaisema.

 

Voit nauttia kiireettömästi laadukkaan a’la carte illallisen, pizzan tai hampurilaisen ravintolassamme.

 

Sauna on lämpimänä joka ilta.

 

Mikäli haluat nauttia kesästä järvellä, niin hotellistamme voit varata käyttöösi erilaisia vesiliikuntavälineitä, kuten kajakkeja, kanootteja, sup-lautoja tai soutuveneen.

 

Järven ympäri kulkee upea pyöräily- tai patikointireitti! Reittien varrella voit levätä ja nauttia eväitä Tusan rannassa lasikodalla tai Tervajalkojen kodalla Alavus-järven eteläpäässä. Reitin varrella on myös kaksi yleistä uimarantaa, mikäli haluat pulahtaa uimaan.


Näet huonevalikoiman ja hinnat täältä >>


Alavuden tapahtumista löydät ajankohtaista tietoa osoitteesta visitalavus.fi


Kohdataan Alavudella!