Alavus 66 Hotelli

Tuurin Kyläkauppa

Tuurin Kyläkauppa on Suomen suosituin matkailukohde!

Kyläkaupassa vierailee yli 6 miljoonaa kävijää vuodessa. Reilun 500 asukkaan Tuurin kylässä sijaitseva Kyläkauppa on Suomen suurin kauppa. Suomen halvin hintataso, onnistunein valikoima ja ystävällisin palvelu takaavat asiakastyytyväisyyden. Kyläkauppaa ja sen ympärille kasvanutta lähes sadan yrityksen kauppakylää ja sen ainutlaatuista ja välitöntä tunnelmaa on mahdotonta kuvata sanoin.

 

Kyläkaupan ainutlaatuinen tunnelma on jokaisen koettava henkilökohtaisesti!

 

Onnenkenkä

Kaikilla maailman tunnetuimmilla matkailukaupungeilla on monumenttinsa. Pariisilla Eiffel-torninsa, New Yorkilla Vapaudenpatsaansa ja Pisalla kalteva torninsa. Niin myös Tuurilla - maailman tunnetuimmalla kylällä - on oma monumenttinsa. Tuurin matkailukylän OnnenKenkä -monumentti on toivottanut matkailijat tervetulleiksi Tuuriin jo viisitoista vuotta.

 

OnnenKenkä on kultainen yksisarvisen kenkä, jonka asennollaan symboloi vilpitöntä, pyyteetöntä halua jakaa hyvää onnea kaikille OnnenKylän kävijöille.

 

Elämysten kyläkauppa

Suomen suurin Kyläkauppa on muutakin kuin ostoksia. Asiakkaille halutaan antaa enemmän ja siksi Kyläkaupassa tapahtuu aina jotain mielenkiintoista. Kyläkaupan alueella järjestetään vuosittain yli sata pienempää ja suurempaa tapahtumaa.

 

Erilaisten tapahtumien lisäksi Tavarapuodin etupihan Kesätori tarjoaa iloista markkinatunnelmaa myyntikojuineen. Kesällä voi myös osallistua ilmaiselle elämysajelulle Kyläkaupan alueella kiipeämällä Kesäjunan kyytiin tai käydä pelaamassa kierros golfia Kyläkaupan Minigolf-radalla Tuurin joen rannassa. 

 

Le Tuuri Parc -köysiseikkaulupuisto

Le Tuuri Parc -köysiseikkailupuisto sopii sekä aikuisille että lapsille. Räätälöimme ohjelmaa mm. polttareihin ja TyKy päiviin. Puisto on rakennettu nykyajan tekniikkaa hyödyntäen. Radat on suunnitellut ja rakentanut ranskalainen kiipeilyalan yritys nimeltä Amazone Adventure, joka on aiemmin toteuttanut menestyksekkäästi useita köysiseikkailupuistoja Euroopassa ja Venäjällä.

Le Tuuri Parcin kaksi perusarvoa ovat luontoystävällisyys ja turvallisuus. Terveitä, hyvinvoivia puita ei kaadeta kuin välttämättömissä tapauksissa. Vaijerikiinnitykset ja kävelytasot on asennettu puihin vaurioittamatta niitä. Lisäksi puiden vuosittainen kasvu otetaan huomioon huoltotöiden yhteydessä.

Nykyaikaista tekniikkaa ja välineitä hyödyntävä puisto on myös turvallisuudessaan ja käyttömukavuudessaan huippuluokkaa. Uudella saferoller-systeemillä toimivat valjaat ovat turvallisia myös lapsille, koska niitä ei tarvitse avata ja sulkea kesken kiipeilyn!

 

 www.tuuri.fi