Alavus 66 Hotelli

Huvivaltio Powerpark

Kauhavalla, keskellä tarunhohtoisia lakeuksia, kohoaa Suomen suurin ja erikoisin vapaa-ajankeskus, Huvivaltio PowerPark.

150 hehtaaria ikärajatonta riemua, vauhtia, elämyksiä ja aktiviteetteja. Yhden kaukonäköisen ja idearikkaan miehen unelmasta on reilussa vuosikymmenessä kasvanut Suomen arvostetuin vapaa-ajankohde*. Mielikuvituksellinen maailma kaikenikäisille ja -kokoisille huvittelijoille.

 

Menestystarina alkoi ulkokartingradasta, joka on arvioitu yhdeksi maailman kauneimmista. Tänä päivänä hauskanpidon sydän on huvipuisto, jossa on eniten laitteita Suomessa taaperoista täysikasvuisille. Huvipuiston ylpeys on Suomen suurin puuvuoristorata ja viimeisin suurhanke – uusi vesilaitealue ja sen 400 metriä pitkä vesivuoristorata. Huvipuistossa voit siirtyä  amerikkalaisen lännenkylän tunnelmista itävaltalaiseen tirolilaismiljööseen ja sieltä italialaisen pikkukaupungin kujalle.

 

Halusta tarjota unohtumattomia kokemuksia koko perheelle syntyi seuraavaksi Satumaa, pienten oma maailma Röllikylineen ja farmeineen. Sittemmin ulkokartingrata on saanut seurakseen Euroopan suurimman sisäkartingradan, heppahullujen oman hevoskeskuksen ja Suomen ensimmäisen 5D-elokuvateatterin. Koska kaikkia satumaisia huvituksia ei ehdi päivässä kokea, on alueelle noussut myös mielikuvituksellisia majoitusvaihtoehtoja, ravintoloita ja kahviloita.

 

2014 PowerPark valittiin kolmannen kerran Suomen parhaimmaksi vapaa-ajankohteeksi ja uusi ravintola- ja ostoskeskus avautui elämysten maailmaan johtavan tien varrelle. Samaan aikaan huomattiin, että puisto-sana oli jäänyt liian pieneksi. Syntyi Huvivaltio. Suomen hauskin paikka, joka tuottaa huvinvointia kaikenikäisille lapsille, heidän perheilleen ja ystävilleen. 

 

Valtiona PowerPark on epävirallinen, mutta hauskanpitoon siellä suhtaudutaan tosissaan. Huvinvointivaltion kehittäminen on päättymätön tarina, jonka rajana on vain mielikuvitus. Astu mukaan tarinaan, siirrä sisäinen kellosi huviaikaan, unohda arkiset murheet ja anna hymyn tarttua.

 

www.powerpark.fi